Claus Meyer fortsætter sin succes i USA
Den 52-årige kok Claus Meyer er i fuld gang med at udvide sit mad-foretagende i New York, og nu er han snart på vej med sin tredje restaurant i byen.
Ifølge eater.com høster den danske entreprenør allerede stor succes i den amerikanske storby, hvor han byder ind med nordisk madlavning.
Restauranten Ager, som har Claus Meyer som bagmand, fik for mindre end en måned siden tildelt de prestigefyldte Michelin-stjerner.
LÆS MERE: Kronprinsesse Mary bagte kanelsnurrer med Claus Meyer
Claus Meyer åbner restaurant
Samtidig har hans madmarked Great Northern Food Hall, som ligger ved Grand Central Station, også høstet store roser.
I januar bliver der så åbnet endnu en restaurant under navnet Norman, der er opkaldt efter den gade, hvor restauranten ligger.
I forvejen er Claus Meyers to restauranter Agern og Aska strøget direkte ind på New York Times’ årlige topliste over restauranter i byen.
Claus Meyer er begejstret
Begrundelsen for dette er, at Claus Meyer er god til at intensivere og bruge smagene i sine ingredienser.
Den danske kok selv er da også vildt begejstret for de mange roser, han høster under sit forretningseventyr.
Han begrundede sin store succes med en stab af sindssygt dygtige folk, der alle arbejder ekstremt hårdt.