Johnny Hansen: Sådan blev jeg familiens kok
Johnny Hansens mor, Gerda, husker Johnny som en god dreng.
Med tiden blev han rigtig flink til at hjælpe med at lave mad.
Gerda var frisør og skulle passe salonen og var oftest først hjemme omkring 18.00, og så skulle salonens regnskaber ordnes.
Mad var hun ikke så interesseret i, så hun kunne godt finde på at springe sovsen over.
– Hvis jeg ville springe over sovsen, skulle Johnny i hvert fald nok stå for at lave den. Han ville have sovs! ler Gerda.
– Jeg var jo en stor dreng og var sulten, når klokken slog 18. Så jeg begyndte at lave mad og hjælpe til med det, svarer Johnny.
5000 flæskestege
Den dag i dag er han stadig familiens kok.
Mor og søn er enige om, at han nok har passeret flæskesteg nummer 5.000.
Johnny kan dog godt lide at prøve nye retter, og det er ikke altid noget for den ældre generation.
– Jeg kan finde på at komme gastrik i sovsen – indkogt sukker og eddike. Det kan de godt tage efterhånden … smiler sønnen til sin mor, der nikker.