Claus Meyer får stor ros for sine nordiske hotdogs i New York
"New York Citys bedste hotdog", skriver Steve Cuozzo, madanmelder på New York Post om den danske kok Claus Meyers nordiske hotdogs.
Det er heller ikke bare den klassiske pølse i brød, som Claus Meyer serverer i byen, der aldrig sover. Det er såkaldte gourmet-hotdogs, der er toppet med fyld inspireret af det nordiske køkken.
- De kalejdoskopiske kombinationer bliver sjove, komplimenterende smagsoverraskelser, skriver Steve Cuozzo blandt andet i sin anmeldelse.
Og med navne som "Gravhund" og "Kvik" er man heller ikke i tvivl om de danske rødder.
Nordisk paradis midt i byen
Hotdog-boden ligger på jernbanestationen Grand Central Terminal på Manhattan i New York som en del af Meyers nordiske madmekka.
Han kalder det Great Northern Food Hall, og her ligger hans restaurant Agern også.
Agern høster også roser på det amerikanske marked med mad, der er inspireret af køkkenet på NOMA, som Claus Meyer også var med til at starte op.
Claus Meyer flyttede med sin familie til New York i 2014 for at starte sit madeventyr.