29. jul. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Åh nej, det ser ikke godt ud for to af spillerne: Nikolaj Jacobsen bekymret efter hård OL-kamp

Nikolaj Jacobsen
Nikolaj Jacobsen
Foto: Kaspar Wenstrup
Håndboldherrerne vandt en vigtig sejr over Egypten i dagens match ved De Olympiske Lege i Paris. To af træner Nikolaj Jacobsens spillere har det dog ikke for godt efter kampen.

Landstræner Nikolaj Jacobsens håndboldhold har vundet de to første kampe ved herrernes OL-turnering, så umiddelbart ser alt godt ud.

Efter sejren over Egypten var det dog en bekymret landstræner, som BILLED-BLADETs udsendte så på vej ud af banen.

Den stærke forsvarskæmpe Simon Hald blev meget tidligt i kampen mod Egypten så hårdt skadet, at han aldrig kom retur på banen.

Både Hald og Saugstrup er ramt

Efter kampen fortalte Hald til flere danske medier, at han i indledningen af kampen kunne mærke et smæld i baglåret, hvilket kan være alvorligt på længere sigt.

Mikkel Hansen og Simon Hald
Mikkel Hansen og Simon Hald
Foto: Kaspar Wenstrup

Det fik ham til at gå haltende fra banen.

Også stregspilleren Magnus Saugstrup, der er en superstjerne for os både defensivt og offensivt på stregen blev ramt af fysiske problemer inden pausen.

Magnus Saugstrup
Magnus Saugstrup
Foto: Kaspar Wenstrup

Efter kampen løftede træner Jacobsen bekymret sløret for, at Saugstrup havde problemer med både at springe og komme af sted på de første meter i sprint.

Nå må det næste døgns tid vise, hvor hårdt ramt Jacobsens to forsvarskæmper er – de er helt afgørende for balancen på vores stærke herrelandshold i håndbold.

Læs mere om: