24. jul. 2024
Af Pelle Rigtrup

Casper U. Mortensen deler sødt opslag fra sønnen til Stine Bjerre: Far og jeg vil savne dig

Stine Bjerre Mortensen og Casper U. Mortensen.
Stine Bjerre Mortensen og Casper U. Mortensen.
Foto: Flemming Jeppesen
Stine Bjerre Mortensen er i dag rejst til Paris for at dække OL. I den forbindelse har hendes mand, Casper U. Mortensen, lavet et rørende opslag fra parrets søn.

Der venter Stine Bjerre Mortensen en kæmpe oplevelse, når hun som en del af TV 2's værtshold skal dække verdens største sportsbegivenhed, OL.

Det betyder dog samtidig, at hun må undvære sin mand, håndboldspilleren Casper U. Mortensen, og ikke mindst deres søn, Carlo, i et stykke tid.

På hjemmefronten er der dog ingen tvivl om, at de to er stolte af Stine Bjerre Mortensen.

I forbindelse med at hun i dag er rejst til Paris, har Casper U. Mortensen postet et rørende opslag, hvor han skriver på vegne af sønnen.

– Rigtig god tur til Paris, mor. Far og jeg vil savne dig, men vi er mega stolte af dig. For vi ved, at du kommer til at vise, at du er den bedste studievært og reporter der findes, og du udlever drømmen. Jeg laver ballade og giver far en masse kærlighed, mens vi venter på, at du kommer hjem igen. Vi elsker dig, skriver han.

Til opslaget har Casper U. Mortensen vedhæftet et sødt billede fra starten af juli, hvor parret ved et stort bryllup for anden gang sagde ja til hinanden.

Læs mere om: