27. maj. 2024
Af Louise Rømer

Cathrine Laudrup-Dufour i kæmpe triumf: Fik støtte af disse kendisser

Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour.
Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour.
Foto: Mikael Rieck
Cathrine Laudrup-Dufour blev søndag aften kåret som danmarksmester i dressur. Og hun fik masser af opbakning på sidelinjen.

Cathrine Laudrup-Dufour er for tiden aktuel i DRs nye reportageserie "Mellem hestelort og milliarder", hvor man blandt andre kan følge dressurrytteren helt tæt på, når hun får hverdagen til at spille sammen med hustruen Rasmine Laudrup-Dufour.

I weekenden var hjemmet i Nordsjælland dog skiftet ud med en ridebane i Vallensbæk, hvor årets DM i dressur blev afholdt. Søndag skulle de 15 bedste kæmpe i disciplinen kür, hvor ryttere og deres heste fremfører et program tilsat musik.

Cathrine og hesten Mount St John Freestyle var helt suveræne og scorede 86,975 %. Sammenholdt med lørdagens resultat blev det til en imponerende score på 168,715, hvilket betød, at Cathrine Laudrup-Dufour vandt titlen som danmarksmester.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-05-25/190A2864.JPG
Cathrine Laudrup-Dufour og Free i aktion.
Foto: Mikael Rieck

Den dygtige rytter, der nu ligger lunt i svinget i forhold til en udtagelse til OL, takker dog ikke kun sig selv og Freestyle for sejren. På Instagram har hun lagt en række fotos og videoer op, hvor man kan spotte hustruen Rasmine.

Også svigerforældrene Brian og Mette Laudrup var på plads i Vallensbæk for at heppe på deres hesteglade svigerdatter.

Du kan se opslaget her.

Læs mere om: