4. aug. 2024
Af Sofie Nymand, Ulrik Ulriksen

Det skal Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour nu: Har savnet dem helt vildt

Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour
Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour
Foto: Jesper Sunesen
Det blev til en sølvmedalje i holddressur og en 5. plads i den individuelle konkurrence for rytteren Cathrine Laudrup-Dufour. Nu skal Cathrine og hendes Rasmine hjem og slappe af på deres helt egen måde.

Cathrine Laudrup-Dufour har haft et par vanvittige dage ved OL i Paris, hvor der både har været op- og nedture på ridebanen i Versailles.

Lørdag vandt Cathrine sølv i dressur for hold. Og søndag i den individuelle konkurrence var hun så en smule uheldig og måtte nøjes med 5. pladsen.

Alt i alt er Cathrine Laudrup-Dufour dog glad for OL-oplevelsen, der både har været hård og festlig. Og med en sølvmedalje i bagagen sætter hun nu kursen mod Danmark.

Søndag aften kører Cathrine og hendes hustru og store støtte, Rasmine, hjemad, og det føles egentlig meget godt ovenpå nogle intense OL-dag.

Men hvad skal de lave, når de lander?

- Jeg tror ikke, vi skal lave det store. Og mandag morgen åbner stalden igen. Og så står der 17 heste klar, som siger “hej så er det os”. De har jo haft en lille sommerferie. Men livet starter jo igen på mandag. Nu skal vi ud af boblen, og det tror jeg særligt, at Rasmine glæder sig rigtig meget til, siger Cathrine Laudrup-Dufour til den fremmødte presse, hvor BILLED-BLADETs udsendte stod klar.

- Vi skal tilbage til hverdagslivet. Jeg elsker jo vores bondegård. Og vores små hunde. Vi har jo savnet dem vildt. Vi skal hjem til hverdagen og lige have lidt mindre pres på og komme ud af OL-boblen. Der er faktisk altid ret skønt, lyder det fra Cathrine.

Parret, som blev gift i 2021, bor på Langelandsgården i Fredensborg, som de ejer og driver som ridecenter.

Læs mere om: