23. jun. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Er ikke sket tidligere: Kasper Hjulmand har truffet en markant beslutning

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Liselotte Sabroe Ritzau/Scanpix
Det er en meget afgørende kamp, der tirsdag venter det danske herrelandshold ved EM-slutrunden i Tyskland. Det har fået træner Kasper Hjulmand til at bede om fred og ro.

Det danske herrelandshold i fodbold skal forberede sig optimalt på en altafgørende EM-kamp torsdag mod Serbien.

Fredag var der restitution for alle spillerne, som nød en gang let træning og lørdag var fridag, som bød på afslapning med blandt andet dartturnering og bobspil på programmet.

Søndag er så den vigtige dag, hvor Danmark skal forberede de små, hemmelige detaljer forud for Serbien-gyseren.

Kasper Hjulmand lukker ned

I ro og fred skal Kasper Hjulmand og spillerne arbejde med dødbolde og opspilsmønstre, uden at nogen udefra kan kigge med.

Mandag byder på en lidt mere åben træning på Allianz Arena i München, hvor man faktisk har mulighed for at se med fra mange steder på stadion.

Men i dag, to dage før skæbnekampen, har Kasper Hjulmand altså bestemt, at der skal lukkes ned for pressen og eventuelle serbiske fodboldspioner.

Det er en meget markant beslutning, som Hjulmand har taget under EM-slutrunden i Tyskland, hvor der to dage før kampene har været totalt lukket for alle.

Det skete ikke ved VM i Qatar, og det er faktisk ikke sket tidligere, at medierne overhovedet ikke har haft adgang til at følge træningen to dage før en kamp.

Danmark skal vinde kampen tirsdag mod Serbien for at være sikre på avancement ved EM-slutrunden.

Læs mere om: