18. jul. 2024
Af Majken Munk

Fik sig noget af en overraskelse: Jesper Jensens superlativer om spilleren går lige i hjertet

Jesper Jensen
Jesper Jensen
Foto: Kaspar Wenstrup
Landstræner Jesper Jensen kunne forleden overraske en spiller hos håndboldkvinderne med en ærefuld titel og ord, er går lige i hjertet.

Der er ikke mange dage til, at OL i Paris begynder.

For tiden er de danske håndboldkvinder samlet for at spille de sidste træningskampe inden OL, der for deres vedkommende begynder allerede torsdag den 25. juli.

Landstræner Jesper Jensen kunne under samlingen pludselig overraske en af sine spillere med en flot ære.

Det afsløres på håndboldkvindernes instagramprofil.

For det er blevet afgjort, hvem der er blevet ”Årets kvindelige landsholdsspiller”.

Hun fik det at vide foran hele holdet på noget overraskende vis, som seere også vil ane ud fra hendes udtryk i videoen.

Det er Louise Vinter Burgaard, der i en afstemning blandt kvinde- og herrespillerene i ligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, er blevet kåret som årets landsholdsspiller.

Da Jesper Jensen skulle meddele, at hun var blevet valgt, satte han også en række ord på hendes flotte indsats, der ved VM i december gjorde, at hun blev en del af All Star-holdet.

Louise Vinter Burgaard
Louise Vinter Burgaard
Foto: Kaspar Wenstrup

“Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke. Burgaard elsker at trække den danske trøje over hovedet og stiller stolt op for landsholdet hver gang. Hun har været med i mange år – også nogle hårde år – men hun har altid elsket at være med. De seneste år har hun fundet sin vej, og hun er nu en af de spillere med størst ansvar,” lyder det fra landstræner Jesper Jensen.

Louise Vinter Burgaard har spillet en del slutrunder for Danmark, og faktisk er hun den eneste spiller, der er udtaget til OL i Paris, der har været til et OL før. Højrebacken var med i 2012.

Prisen som ”Årets kvindelige landsholdsspiller” uddeles af Dansk Håndbold og Håndbold Spiller Foreningen i samarbejde med Sparekassen Kronjylland og Bring.

På herresiden var det ligeledes en højreback. ”Årets mandlige landsholdsspiller” er Mathias Gidsel.

Læs mere om: