27. jun. 2024
Af Pelle Rigtrup

Fra forræder til fodboldorakel: Heino Hansen har gættet alle Danmarks kampe - sådan tror han, det går mod Tyskland

Heino Hansen.
Heino Hansen.
Foto: Lars H. Laursen
Heino Hansen har gættet rigtigt på udfaldet af Danmarks tre gruppespilskampe ved EM - og nu bliver det spændende, om han igen får ret, når vi lørdag møder Tyskland.

Heino Hansen var på alles læber, da anden sæson af "Forræder" kørte over skærmen på TV 2. Her spillede han spillet til perfektion, mens han heller ikke var bleg for at smide sine egne medforrædere under bussen.

Til allersidst blev han dog afsløret og forvist fra slottet til stor ærgrelse for de mange, der heppede på den charmerende komiker.

Heino Hansen har dog også mange andre talenter.

For udover at være en hylende morsom komiker og et naturtalent til spillet i "Forræder", er han også et vaskeægte fodboldorakel.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at der lige nu spilles EM-fodbold i Tyskland, og i den forbindelse var Heino Hansen gæst i TV 2's fodboldstudie inden den første gruppespilskamp mod Slovenien.

Her blev han spurgt ind til, hvordan Danmark ville klare sig - og her tre kampe senere må man bare konkludere, at komikeren har ramt fuldstændig plet.

- Jeg tror, at vi får uafgjort i alle tre kampe. Og jeg tror, at det er nok til at gå videre, fortalte han værten Carsten Werge.

Heino Hansen endte som bekendt med at få ret, da Danmarks tre uafgjorte kampe i gruppespillet var nok til en andenplads.

Nu venter så Tyskland - og ifølge fodboldoraklet Heino Hansen skal vi ikke hjem efter den kamp. Vi skal videre.

- Jeg tror også, at vi vinder en knockout-kamp, men den spiller vi også uafgjort.

Så ifølge komikeren går Danmark videre mod Tyskland, men det bliver først efter forlænget spilletid eller straffespark.

Herefter forudser Heino Hansen dog, at vi lider et nederlag og må rejse hjem fra Tyskland efter kvartfinalen.

Læs mere om: