31. jul. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Håndboldherrerne i kamp mod dansk OL-kollega i Paris: Kunne slet ikke følge med

Simon Pytlick, Mathias Gidsel og Thomas Arnoldsen
Simon Pytlick, Mathias Gidsel og Thomas Arnoldsen
Foto: Kaspar Wenstrup
De danske håndboldherrer har haft tid til andet end kamp og træning, fortæller den danske bordtennisspiller Anders Lind, der har mødtes med netop håndboldherrerne i OL-byen.

OL er i den grad skudt i gang, og for tiden spiller de danske håndboldherrer kamp hver anden dag. De har indtil videre vundet over både Frankrig og Egypten, og selv om det er hårdt at spille OL, så er der også tid til at andet end træning, kamp og afslapning.

De danske håndboldherrer opholder sig i OL-byen sammen med mange af de øvrige danske atleter, der kæmper om medaljer i alle mulige sportsgrene, og netop håndboldherrerne har måttet se sig slået.

Mathias Gidsel og co. har ellers for vane at have en intern bordtennisturnering i gang, når de er til slutrunder, men denne gang må OL-guldvinderne fra 2016 sande, at de har fundet deres overmand.

Til Ekstra Bladet fortæller den professionelle bordtennisspiller Anders Lind nemlig, at han har spillet mod håndboldherrerne i OL-byen, og avisen har spurgt, om de kunne følge med ham.

- Nej, det kunne de bestemt ikke. Men de fortalte mig, at de ikke rigtig spillede bordtennis, før de begyndte at have deres interne konkurrence. I forhold til det er de virkelig dygtige. De er teknisk helt fænomenale, lød rosen trods alt fra Anders Lind om håndboldherrernes bordtennisevner.

Paris 2024 Olympics - Table Tennis - Men's Singles Round of 64 - South Paris Arena 4, Paris, France - July 29, 2024. Anders Lind of Denmark celebrates after winning his round of 64 match against Marcos Freitas of Portugal. REUTERS/Kim Hong-Ji
Anders Lind
Foto: Kim Hong-Ji/Reuters/Ritzau Scanpix

Læs mere om: