4. aug. 2024
Af Majken Munk

For Henrik Møllgaard er familiens sommer et ømt punkt: Det har passet helt ad helvede til

Henrik Møllgaard
Henrik Møllgaard
Foto: Martin Høien
Håndboldstjernen Henrik Møllgaard har det ikke helt godt med at tale om hans og familiens sommerferie.

Henrik Møllgaard og håndboldherrerne har klaret sig flot til OL i Paris, hvor de slutter den indledende gruppe af med en kamp mod naboerne Norge.

Forsvarskrumtappen er blevet kastet ud i lidt usikre farvende ved dette OL. Særligt da Danmarks daværende to stregspillere Magnus Saugstrup og Simon Hald måtte forlade banen i kampen mod Egypten.

Det tog Henrik Møllgaard med oprejst panden og stor ro.

Noget, der dog er et ømt punkt, for den 39-årige håndboldstjernen er den ikke eksisterende sommerferie med familien.

- Der rammer du et rigtigt ømt punkt, begynder Henrik Møllgaard, før han svarer:

- Sommerferien har passet helt ad helvede til. Vi havde en uge, som er det, vi har nået at have sammen, hvor min kæreste stadig har arbejdet, men børnene har haft sommerferie. Der har vi prøvet at få mingeleret et eller andet sammen.

Henrik Møllgaard har haft kæresten Christina og deres døtre Viola og Augusta med på festival

- Vi havde nogle dage på Nibe Festival med et vennepar og hyggede os der. Vi prøvede at få sat et eller andet sammen, som var lidt ekstra, når nu der ikke var så mange dage at gøre godt med. Det har bare passet rigtig dårligt med sommerferien, desværre. Engang når jeg er færdig med at spille, så finder vi ud af det, fortæller han.

Han får heller ikke mulighed for at se familien under OL, da det heller ikke har passet så godt ind, at de har kunnet rejse til det franske.

Familien har tidligere boet i Paris, hvor OL afholdes, da Henrik Møllgaard spillede for håndboldklubben Paris Saint-Germain.

Læs mere om: