25. jul. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Jesper Nøddesbo deler pikant OL-minde på direkte tv: De hoppede i Lotte Friis’ badedragt!

Jesper Nøddesbo og Lotte Friis
Jesper Nøddesbo og Lotte Friis
Foto: Martin Høien og Jesper Sunesen
Under et besøg i "Aftenshowet" torsdag aften delte Jesper Nøddesbo et særligt OL-minde, hvor holdkammeraterne Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard kom på dybt vand.

Det er atter blevet tid til OL, og massevis af danske atleter er taget til Paris for at kæmpe med om medaljerne. Det gælder blandt andre de danske håndboldherrer, som drømmer om at vinde OL-guld for anden gang i historien.

Den første medalje kom i hus i Rio i 2016, og dengang var Jesper Nøddesbo med på holdet. Torsdag var den tidligere stregspiller på besøg i ”Aftenshowet” for at fortælle om sine OL-minder, og det var i den forbindelse, at han delte et lidt pikant OL-minde, som også involverede Lotte Friis, der ved samme lejlighed var i studiet.

Et af den tidligere svømmers egne bedste OL-minder stammer fra netop OL i Rio i 2016, for hun har altid drømt om at se nogen vinde en dansk OL-guldmedalje, og hun sad derfor på lægterne for at følge den nervepirrende herrehåndboldfinale mod Frankrig.

Til at begynde med fulgte hun kampen sammen med mange andre danske atleter, men de smuttede alle sammen, fordi de skulle med til afslutningsceremonien.

DATO: 2016 08 21.OL RIO 2016HåndboldOl-finale Frankrig - Danmark Navne: kronprins FrederikFOTO: © JESPER SUNESEN / BILLED BLADET / STF/ AOP DKOL RIO 2016Tekst: Sted:
Lotte Friis under finalen mellem Danmark og Frankrig i herrehåndbold til OL i Rio i 2016.
Foto: Jesper Sunesen

Lotte Friis ville hellere bliver i hallen og se håndboldherrerne få guldmedaljerne om halsen, og således endte hun med at blive en del af guldfesten, fortalte hun i ”Aftenshowet”, hvorefter Jesper Nøddesbo fortalte, hvad der videre skete.

- Der er måske drukket en enkelt øl eller to. Stemningen er høj, og folk bliver kåde. Det vil sige, at de ser Lotte og tænker: ”Vi udfordrer hende i svømning. Det plejer hun ikke at være så dygtig til, så det kan vi gøre noget med”. Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard melder ud, at de mener, de godt kan slå Lotte i bassinet. Så vidt jeg husker, er præmissen, at hvis det skal udspille sig, skal de have svømmedragter på, fortæller Jesper Nøddesbo om episoden fra 2016, der ender med, at Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard ifører sig Lotte Friis’ badedragter, men det er mildest talt nemmere sagt end gjort.

Ifølge Jesper Nøddesbo brugte han og Mikkel Hansen i hvert fald over en halv time på at hjælpe holdkammeraterne i de stramme badedragter.

Jesper Nøddesbo har tidligere delt et par ømme billeder fra seancen, som man kan se her.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-07-25/20160821_JSU2313-copy.jpg
Jesper Nøddesbo og holdkammeraterne brød ud i jubel, da guldmedaljen var i hus i Rio i 2016.
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: