18. sep. 2024
Af Majken Munk

Jonas Vingegaard er nybagt far: Røber nye detaljer om familielivet

Jonas Vingegaard
Jonas Vingegaard
Foto: Mikael Rieck
Jonas Vingegaard og hustruen Trine kan du kalde sig forældre til to. På trods af en travl kalender har cykelrytteren prioriteret at være hjemme.

Det var den stolte mormor Rosa Kildahl, der den 13. september bekræftede, at datteren Trine og hendes mand Jonas Vingegaard var blevet forældre igen.

Parret har fået en velskabt dreng.

Familien har i den første tid nydt hinandens selskab. Det sætter Jonas Vingegaards chef Frans Maassen ord på over for B.T.

Chefen for Team Visma – Lease a bike kunne fortælle, at familien selvfølgelig sover lidt mindre, når nu der er kommet en baby til.

Men at familien, der også inkluderer 4-årige Frida, er meget glade.

Samtidig kunne chefen også røbe, at familien i den seneste tid bruger tid sammen hjemme i Danmark.

- Jonas har holdt pause i to uger, men jeg tror, at han så småt er i gang igen, og jeg tror, at de bliver i Danmark i en rum tid nu med de to børn. Så jeg håber, at vejret også er o.k., så han kan træne, forklarer Frans Maassen til avisen.

Jonas Vingegaard og familien meddelte i 2023, at de havde købt et hjem i Schweiz.

Siden kom det også frem, at de havde købt et arkitekttegnet hus på hjemstavnen i Glyngøre.

Det var under Tour de France, at Jonas Vingegaards hold kunne bekræfte, at han og hustruen Trine ventede deres andet barn.

Da cykelløbet lakkede mod ende, fortalte den danske cykelrytter, at han på grund af familieforøgelsen prioriterede at være hjemme i september, hvor hustruen havde termin, fordi han ville være hjemme til fødslen.

Læs mere om: