18. jul. 2024
Af Majken Munk

Niklas Landin har været plaget af skade i øjet: Jeg ville gerne sige, det var væk

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Martin Høien
Den danske landsholdspiller Niklas Landin har siden maj været plaget af en øjenskade, som han ville ønske, han ikke fortsat mærkede noget til.

Da den danske håndboldklub Aalborg Håndbold stod over for de sidste afgørende kampe, måtte de i første omgang undvære målmand Niklas Landin.

Han var også nødt til at melde fra til landsholdets kampe i maj.

Det skyldtes en øjenskade, der har plaget hans syn, og selv om målmanden har gjort comeback på banen, er der stadig lidt bøvl med den.

- Ja, jeg ville gerne sige, det var væk. Jeg ser stadigvæk en gang imellem nogle punkter, som kommer og går, men det er ikke så slemt. Det er meget lidt, fortæller han til BILLED-BLADET, der møder ham forud for OL.

Han har dog ingen bekymringer ved at være på banen i hverken optaktskampene eller til OL.

Det er også gået helt fint i de kampe, han har spillet ind til videre.

- Jeg har også fået at vide af øjenlægen, at der godt kan være nogle symptomer, som kommer til at sidde der i længere tid, men så længe der ikke er nogen skygge, eller at det tager til og bliver værre, så er der ikke nogen fare for det, fortæller han og fortsætter:

- Nu har jeg både spillet DM-finaler, Champions League-finaler og trænet med her og haft hovedskud, uden der er sket noget.

Niklas Landin har meget at se frem til ved det kommende OL, der skal foregå i Frankrig.

Foruden at han skal på banen, så har han også det ærefulde hverv som fanebærer for Danmark sammen med Anne-Marie Rindom.

Derudover er kampene ved OL også de sidste for Niklas Landin, der stopper sin landsholdkarriere.

Læs mere om: