16. aug. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Sjov detalje, da danske håndboldhelte blev hyldet i Tyskland: Emil Jakobsen snød lidt til gylden fotosession

Emil Jakobsen med Helena Elver
Emil Jakobsen med Helena Elver
Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
De danske håndboldstjerner, der spiller i den tyske klub SG Flensburg-Handewitt, blev onsdag hyldet for deres flotte OL-guld.

Efter at være blevet hyldet i Frankrig og hjemme i Danmark efter deres flotte OL-guld blev en håndfuld af de danske håndboldhelte hyldet i Tyskland onsdag.

Da danske stjerner Lukas Jørgensen, Niclas Kirkeløkke, Simon Pytlick, Kevin Møller og Emil Jakobsen spiller alle for den tyske Bundesligaklub SG Flensburg-Handewitt, der onsdag havde en såkaldt mediedag.

Emil Jakobsen snød sig lidt højere

I den forbindelse blev der lavet et par billeder af de af klubbens spillere, som netop har deltaget ved OL.

Fem af dem er danske, og så er der to tyskere og en svensk spiller, som var i Paris til OL.

På klubbens Instagramprofil hyldes alle OL-deltagerne, men naturligvis er der en særlig guldhyldest til de danske profiler.

Her nedenfor kan du se klubben Instagramopslag med de danske profiler – når du klikker dig frem til billede nummer to af den lille series tre pletskud, så er det altså værd at bemærke, at Emil Jakobsen, der danner par med kvindelandsholdets Helena Elver, for at matche sine kammerater i højden snyder lidt og laver et såkaldt Ronaldo-trick ved at stå på tæer.

Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo fra Portugal står stort set altid på tæer, når han stiller op til et holdbillede – se bare her.

Portugals Ronaldo på tæerne før EM-landskamp
Portugals Ronaldo på tæerne før EM-landskamp
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Læs mere om: