Det er det spørgsmål James Price får allermest: Men det er sværere end som så at svare på
James Price har sammen med sin bror, Adam, gjort mad til munter og informativ tv-underholdning gennem nu 15 år, men han har svært ved at svare på et oplagt spørgsmål: Hvad er din livret?
- Det er jo nok et af de spørgsmål, jeg har fået oftest. Det er umuligt at svare på, for det kommer an på omstændighederne, hvor man befinder sig, og hvordan vejret er. Jeg synes, at Osso Buco er en vidunderlig ret. Jeg elsker simreretter, men jeg ville måske ikke spise den en lun sommeraften, smiler han.
- Der ville jeg prøve at få fat på gode jomfruhummere, flække dem og pensle dem med lidt hvidløgssmør og lidt persille og så kaste dem ind i en ovn i 5-10 minutter. Og så bare sidde og guffe det i sig med noget godt brød og kold hvidvin. Det er for mig en rigtig god sommerret. Men jeg kan altså ikke pege på én ret.
Har du noget, du ikke praler med at spise?
– Jeg elsker den gode, gamle danske pølsevogn.., der kan jeg sgu godt en gang imellem blive fristet. Især sådan en lidt kølig dag kan jeg gå forbi en pølsevogn og få det sådan.., aahh, en god ristet med rå løg og sennep og ketchup og et lunt pølsebrød. Det er ikke noget, jeg gør ret tit. Men det sker. Jeg vil gerne slå et slag for, at vi holder liv i de danske pølsevogne, svarer han.
Læs stort interview med James Price i BILLED-BLADETs røde stol i nummeret, der kom på gaden torsdag den 27. juli.