21. maj. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Emilie og Nadine kom Først til verdens ende: Sådan vil de bruge de 250.000 kroner

Nadine og Emilie 
Nadine og Emilie
Foto: Nicolaj Niebuhr Demant/Strong Productions/TV 2
Finalen i "Først til verdens ende" var tættere end nogensinde, og i sidste ende var det veninderne Emilie og Nadine, der sejrede og vandt de 250.000 kroner.

”Først til verdens ende” er slut for denne gang, og de tre finalepar tilbagelagde 14.000 kilometer gennem otte forskellige lande, før de ankom til deres slutdestination på Bali.

Finalen var tættere end nogensinde, og blot seks minutter adskilte de to forreste par.

Det var veninderne Nadine og Emilie, der nåede først frem, og med sejren følger en præmie på hele 250.000 kroner til deling.

Nadine havde oprindeligt planlagt at invitere sin farmor med på en rejse til Australien, men hun gik bort undervejs i optagelserne til ”Først til verdens ende”, så nu overvejer hun at tage en anden med på rejsen.

- Jeg har også snakket med min far om måske at købe et eller andet sommerhus i Libanon, fordi vi tager derhen så tit, og vi har ikke en lejlighed der, siger Nadine Østby Hajjar til TV 2. Hendes far kommer fra Libanon.

Veninden Emilie Thygesen planlægger at bruge sin halvdel af præmien på at starte på et nyt kapitel, nu hvor hun er blevet færdig med sin uddannelse og skal ud på arbejdsmarkedet, siger hun til TV 2.

Læs mere om: