Marianne Stagetorn fra La Glace: Sådan fejrer vi juleaften
Marianne Stagetorn fra ”Jul i konditoriet” på TV 2 har haft så travlt med juleforberedelserne hos La Glace, at hun ikke har nået at tænke så meget på juleaften.
- Jeg har slet ikke nået at få købt gaver, så min familie må nøjes med at få mit selskab juleaften, siger Marianne Stagetorn til BILLED-BLADET med et grin og tilføjer:
- Det er mig, der står for juleaften i år, men der er ingen i min familie, som har så store forventninger til mig den dag, for de ved godt, hvor travlt jeg har.
Kød fra slagteren
De bliver 12 hos Marianne Stagetorn og hendes familie i København juleaften, og heldigvis får hun hjælp til at forberede maden.
- Min søn arbejder hos en slagter, så han sørger altid for, at der både er andesteg og ribbensteg. Det er meget traditionelt med rødkål og brune kartofler, forklarer hun.
Særlig juledessert
Selve desserten er dog knap så traditionel. Der er risalamanden nemlig skiftet ud med en helt særlig ret, som seerne kan opleve blive lavet i ”Jul i konditoriet” torsdag aften kl. 20.35.
- Til dessert spiser vi en juleis, som er en specialitet hos La Glace. Den er pyntet med marcipanjulenisser og marcipanjuletræer, og så er der en mandel i bunden, fortæller Marianne Stagetorn og tilføjer:
- Sådan har vi gjort, lige siden min mor (Merete Stagetorn, red.) købte konditoriet for 40 år siden.