Jesper Koch om sit arbejde på tv: Dette er jeg meget, meget glad for
Jesper Koch er både kogebogsforfatter og chefkok.
For mange danskere er han dog nok allermest kendt som en del af dommerpanelet i kokkekonkurrencen "Masterchef" eller som den detaljeorienterede hovedperson i "Koch'en på toppen".
I "Koch'en på toppen" er han på fjerde år en del af Alsik Hotel i Sønderborg, der gerne skal styres med sikker hånd gennem en til tider hektisk hverdag for at sikre, at gæsterne får den bedst mulige oplevelse.
I netop den igangværende sæson af "Koch'en på toppen" har Jesper Koch været en del af Danmarks største food-festival, som ligger i Århus.
Her strømmer det til med madglade gæster, ligesom også personlige fans af Jesper Koch dukker op for at hilse på ham.
Blandt hans fans er også helt unge børn, som beder om at få taget billeder med den populære kok, som velvilligt stiller op til fotografering.
For Jesper Koch betyder det en del, at han personligt er med til at sprede budskabet om god mad og madlavning til sine fans.
- Jeg tror, at det tv-program der hedder "Masterchef" jo bidrager helt nede fra de er 5-6 år til de er 55+, så det er en bred skare, og jeg er meget, meget glad for især de yngre, for det er jo der, det starter, så hvis jeg kan få fat i dem og fortælle om den gode mad, så er vi hjulpet rigtig godt på vej, fortæller Jesper Koch i det seneste afsnit af "Koch'en på toppen".