Umut Sakarya lukkede sine restauranter: Nu løfter han sløret for fremtiden
Det var tilbage i januar, at Umut Sakarya – lidt overraskende – meddelte, at han havde taget en beslutning om at lukke sin to restauranter, Guldkroen og Guldgrillen, som han har drevet gennem mange år med stor succes.
Særligt de seneste år har den 32-årige tv-kok været gennem en stor personlig udvikling, og han begyndte at føle en større distance mellem sig selv og de to restaurantkoncepter, hvorfor han også valgte at lukke dem ned, har han forklaret.
Det har været den rigtige beslutning, og Umut Sakarya savner ikke sit gamle liv.
- Overhovedet ikke, ikke på nogen måde, fortalte han, da han forleden var til premiere på filmen ”Viften”.
- Jeg arbejder på alle mulige projekter. Jeg har en kolonihave, jeg laver lidt Youtube på, og så har jeg en travl kalender med nogle foredrag. Det fylder lige nu, og så laver jeg lidt fjernsyn og reklamer og alt muligt, lød det videre fra tv-kokken.
Umut Sakarya udelukker dog bestemt ikke, at han en dag skal være restaurantejer igen.
- Det er meget nyt stadigvæk, og jeg har sagt til mig selv, at jeg ikke skal have noget i et år. Jeg skal lige holde en pause, og så skal der nok komme noget. Jeg arbejder også på noget, men der går minimum et år, før det bliver til noget.