Dronning Margrethe på restaurant i pausen: Det fik hun og gæsterne at spise
Dronning Margrethe er æresgæst torsdag aften, hvor repremieren på ”Snedronningen” markeres.
Hun har stået bag scenografi og kostumer til forestillingen, som vises i Tivoli.
Dronningen, der har selskab af sin søster dronning Anne-Marie og hendes søn prins Philippos, tog plads i Tivolis Koncertsal for at se forestillingen.
Efter en underholdende første akt forlod dronningen og en række gæster salen.
For i pausen var hun på restaurant Kilden i Tivoli.
Her fik hun og gæsterne velsmagende kanapéer.
På menuen var der tærte med karamelliserede løg, sprøde løg og vesterhavsost.
Men der var også sprøde surdejsvafler med heltrogn fra Ringkøbing Fjord og kaviar fra Lyksvad.
Derefter vendte de tilbage i salen for at overvære afslutningen på forestillingen.
”Snedronningen” kan overværes i Tivoli frem til den 23. december.