Spiste i bålhytten: Det fik kongeparret til frokost
Midt i et travlt program på Bornholm under sommertogtet fik kong Frederik og dronning Mary tid til at spise frokost – endda et yderst usædvanligt sted.
Efter en vandretur fra Ekkodalen ankom kongeparret til Hareløkkerne, hvor der var dækket flot op i bålhytten.
Det var Patrick Hult fra Râzapâz i Rønne, som stod for at tilberede den lækre frokost, der blev nydt i smukke omgivelser.
Frokosten bestod af lækker tapas bestående af bornholmske råvarer.
Ifølge BILLED-BLADETs oplysninger fik kong Frederik og dronning Mary serveret røget due, røget fasan, grillet rådyrhjerte, tre slags oste fra Sct. Clemens og figenmarmelade.
Der var desuden også lakserillette i squash, tartar med blomsterkarse og bornholmerwasabi, rillette af då med ramsløg og Lehnsgaard Sennep, kantareltoast, creme af ingridærter og ramsløg samt kornlagret blåskimmel stracciatella med bornholmske tomater.
Kongeparret kunne dertil nyde brød fra bager Dam, Lehnsgaardolie og lemonade.
Se billederne fra bålhytten i galleriet herunder: