
Udviklet i samarbejde med dronning Margrethe: Det er der i den specielle regentkage

Kære Lilian C.
Regentkagen, der blev serveret som dessert under gallataflet på Christiansborg Slot den 11. september 2022 i anledning af dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum, består af en mousse af vanilje og mascarpone, mandelknas, karamelcreme og kvædekompot på en makronbund, som er pyntet med fondant-margueritter samt hvid og gul chokolade. Kagen blev udviklet af konditor Maria Myhre-Mikkelsen fra Kongelig Hofleverandør Odense Marcipan i samarbejde med dronningen og hendes køkkenchef. Margueritterne er selvsagt en reference til jubilaren, som af familien og nære venner kaldes "Daisy". Opskriften på Regentkagen findes fortsat på kongehusets hjemmeside - læs mere her.
Venligst
Jon Bloch Skipper
Har du et spørgsmål af royal karakter, du gerne vil have opklaret? Så kan du sende det ind til BILLED-BLADETs kongelige brevkasse, der er en fast del af Danmarks royale ugeblad.

Hver uge svarer historiker og royalekspert Jon Bloch Skipper på interessante spørgsmål om kongehuset, kongefamilier i ind- og udland samt mange andre spændende aspekter af den royale verden igennem historien.
Jon er forfatter til flere bøger om og med de kongelige, herunder "Tre søstre: samtaler mellem dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie" (2008).
Send dit spørgsmål på mail til jon@billed-bladet.dk eller på post til BILLED-BLADET, postbox 602, 0877 København C. Mærk kuverten "Kongelig brevkasse".

