Sådan bliver Harry og Meghans bryllupskage
Det kommer til at emme af forår, når prins Harry og Meghan Markle siger ja til hinanden ved et storslået bryllup på Windsor Castle i England.
Og det er ikke kun bryllupsdatoen den 19. maj, der skriger af forår - det kommer parrets bryllupskage også til.
Forårskage
Prins Harry og hans forlovede, Meghan Markle, har nemlig valgt en bryllupskage, der med citron og hyldeblomst kommer til at smage af forår.
Kagen smøres op med smørcreme på sider og top og dækkes med friske, spiselige blomster. Det skriver Kensington Royal på Instagram.
Ingen traditionel frugtkage
Prins Harry og Meghan Markles valg af bryllupskage skulle efter sigende gå imod engelske traditioner, da de ikke normalt serverer frugtkage for deres bryllupsgæster. Ifølge engelske The Telegraph serverede prins William og hertuginde Catherine en traditionel engelsk flerlaget frugtkage til deres bryllup i 2011.
American style
Kagekreatøren bag den kommende bryllupskage er bager Claire Ptak, der driver et London-baseret bageri, som har stort fokus på økologi og brugen af årstidens ingredienser.
Claire Ptak har, som også den kommende brud, amerikansk blod i årene, da hun er opvokset i Californien. Hendes kager beskrives også som værende "American style".