Kaviar, pighvar og græske specialiteter: Her er bryllupsmenuen
Der er vist ingen, der går sultne i seng efter festmiddagen ved prinsesse Theodora og Matthew Kumars bryllup.
Når de over 250 bryllupsgæster sætter sig til bords på One&Only Aesthesis Hotel, hvor bryllupsfesten skal holdes, kan de nemlig se frem til en forrygende bryllupsmenu.
Ifølge HELLO! byder bryllupsmenuen på et væld af lækkerier:
Kanapeer:
Taramacreme og makrel
Tærte med burrata og tomatconfit
Oksetatar og kaviar
Korfu-løgtærte med trøffel
Forret:
Røget sværdfisk med citrusaromaer og pebersorbet
Hovedret:
Pighvar, ravioli, hvide asparges med kaviar.
Sort Angus filet, hvide asparges og trøffel
Præ-dessert:
Passionsfrugt med mangosorbet og coulis
Dessert:
Græsk traditionel slik med is og sorbet
Derudover er der klassiske græske snacks i form af gyros med kylling og svinekød.