Marius Borg Høiby reagerede ikke: Måtte tage kontakt til slottet
Marius Borg Høiby, der er kronprinsesse Mette-Marits søn, fortsætter med at trække kedelige overskrifter.
Denne gang kan norsk TV 2 afsløre, at den forurettede kvinde i sagen, hvor kronprinsessesønnen er sigtet for legemsbeskadigelse, skadevoldende kriminalitet, trusler, hensynsløs adfærd og overtrædelse af polititilhold, har krævet 30.000 norske kroner for de skader, han har forvoldt på hendes lejlighed efter en episode 4. august.
Ifølge mediet var det planen, at den forurettede kvinde skulle fraflytte lejligheden, men da hun efter den voldsomme episode i lejligheden blev sygemeldt, kunne hun ikke selv klargøre lejligheden.
De 30.000 norske kroner skal ifølge mediet gå til at reparere vægge og overflader, erstatning for en knust lysekrone samt betaling til et firma, der skulle rengøre lejligheden til nogle nye lejere.
Den forurettede kvindes bistandsadvokat Mette Yvonne Larsen fortæller til Aftenposten, at hendes klient endnu ikke har modtaget nogle penge fra Marius Borg Høiby.
– Hun har brug for pengene, og udlejer holder depositummet tilbage, noget han er i sin fulde ret til, lyder det fra bistandsadvokaten.
Marius Borg Høibys advokat Øyvind Bratlien bekræfter over for norsk TV 2, at beløbet på 30.000 er godkendt af hans klient.
Måtte tage kontakt til slottet
Det er ikke kun penge, som den forurettede kvinde kæmper for.
Ifølge Aftenposten kunne hun ikke få udleveret en række personlige ejendele, som hun havde liggende på Marius Borg Høibys bopæl i Skaugum, og det gik så vidt, at hendes bistandsadvokat måtte tage kontakt til slottet for at få tingene udleveret.
Det er et træk som Marius Borg Høibys advokat bestemt ikke er tilfreds med:
– Jeg har hele tiden bedt Larsen (forurettedes bistandsadvokat, red.) om dokumentation for kravet, hvilket er et minimum at forvente. Det har vi ikke modtaget. I stedet har Larsen forsøgt sig med forskellige smutveje, blandt andet at lægge et urimeligt pres på Høiby ved at kontakte slottet, siger han til Aftenposten, hvor han også kalder det "urimeligt".