Det skal de spise til gallamiddagen
Når dronningen indbyder til gallataffel er der altid lagt store kræfter i at sammensætte den helt rigtige menu og finde vine, der passer til. Således er middagen i anledning af det mexicanske statsbesøg ingen undtagelse. Gæsterne på Fredensborg Slot kan onsdag aften nyde:
Gedde soufle med grønne asparges, ramsløg og ørredrogn. Herefter glaceret frilandsgris med jordskokker, majroer og morkler efterfulgt af roquefort tærte. Til dessert baba au rhum med syltet kamqats.
Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!
I glassene serveres La Cigarelle du Prince 2013, Cahors; Chateau de Cayx 1989, Cahors - Jeroboam; og Moët et Chandon, Cuvée special M&H.
Statsbesøg til danske toner
Til middagen musicerer Den Kongelige Livgardes Musikkorps. De spiller blandt andet dronningens parademarch, H.C. Lumbyes Hesperus Vals og Pegasus Galop og til sidst C.C. Møllers Bataillemarch.