8. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Michéle Bellaiche: Sådan holder jeg mig i form

Michéle Bellaiche.
Michéle Bellaiche.
Foto: Martin Høien
Den 47-årige tv-vært Michéle Bellaiche holder formen med løb og kold morgendukkert.

Efter morgenen løbetur hopper Michéle Bellaiche en tur i det iskolde hav ved Solrød Strand.

Det fortæller hun i et opslag på Facebook sammen med et foto, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe.

https://imgix.billedbladet.dk/92245947_3017000051655764_3545685967467708416_oaaa.jpg
Foto: Privat

- Jeg løber hele året, men den kolde dukkert er noget nyt. Der er også familiemedlemmer med på løbeturen – blandt andre min søster og hendes børn, så vi skal snart passe på, vi ikke bliver for mange, fortæller Michéle Bellaiche, der har datteren Josephine på 18 og sønnen Philip, der fylder 14 den 10. april.

Bimlende koldt

- Kombinationen her i krisen med at sidde meget ned og have køleskabet fyldt op for at undgå at handle ofte, er jo farlig.

- Vi løber bare nogle små ture på mellem to-fem kilometer, og så en dukkert, når kroppen er godt varm. Jeg synes stadig, det er bimlende koldt, men måske fortsætter jeg, så jeg også kan holde det ud til vinter, mener TV 2-værten.

Opgaver rykket

Michéle Bellaiche er ikke fastansat på TV 2, og mange af hendes opgaver – som f.eks. Hjertegalla 2020 har ikke kunne gennemføres.

- Jeg har også en masse foredrag, der er rykket til efteråret, samt ordstyrerjobs, og jeg skulle også have arbejdet på Folkemødet. Men nu har jeg så en rolig periode, inden det – forhåbentlig – går løs igen.

Nye ideer

- Det er jo en svær situation, vi er i, men jeg bruger tiden til at få nye ideer. Så må vi se, om de kan realiseres, når vi er ude på den anden side.

Læs mere om: