22. maj. 2020
Af John Lautrup

Statsministerens forlovede: Mette imponerer mig

Mette Frederiksen
Mette Frederiksen og Bo Tengberg
Foto: Hanne Juul
Mette Frederiksen har imponeret sin kommende mand, Bo Tengberg, med sin enorme energi under coronakrisen.

Mette Frederiksen, 42 år, havde sin forlovede, filmfotograf Bo Tengberg, 55 år, med, da hun fredag deltog i genåbningen af kunstmuseet Louisiana i Humlebæk.

Han kunne fortælle BILLED-BLADET lidt om, hvad coronakrisen har gjort ved statsministerfamilien og deres fire sammenbragte børn.

- Jeg synes selvfølgelig også, at det er har været hårdt, at vi har skullet undvære de gamle i familien. Men for vores egen lille families vedkommende synes jeg på en måde, at krisen har bragt os nærmere hinanden. Da har det ikke været nogen dårlig tid. Men det har det jo på alle mulige andre områder. Det har været en svær tid for mange, siger Bo Tengberg, som i to måneder har forsøgt at være så støttende og tilstedeværende en mand for Mette Frederiksen som muligt.

- Og så sørger jeg selvfølgelig for, at vores hjem hænger sammen, og at der er noget mad, smiler han.

Bo Tengberg har om ikke set nye sider af sin kommende hustru så i hvert fald fået dem tydeliggjort, mens coronakrisen har raset.

- Jeg vidste godt, at Mette har et ekstra gear i forhold til de fleste andre mennesker. Også i forhold til mig. Det er et energiniveau, som er helt enormt. Det er trådt meget tydeligt frem i den her tid. Det må man sige. Hun imponerer mig med sin energi, siger han.

Læs interview med Bo Tengberg i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 28. maj.

Læs mere om: