25. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Ny markering fra kongehuset: Nu kommer der gang i hverdagen

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik.
Foto: Hanne Juul
Det har været en udfordrende tid for alle danskere på grund af coronakrisen, og også kongehuset har oplevet en anderledes hverdag.

Når kronprins Frederik på onsdag den 27. maj er på officiel opgave i København, er det endnu en markering af, at hverdagen for den kongelige familie og resten af Danmarks så småt er ved at være tilbage efter en lang og udfordrende tid med coronakrise.

Kronprins Frederik i aktion

Opgaven med kronprins Frederik på onsdag morgen i København kom på kongehusets oversigt over officielle programpunkter allerede i dag.

Det markerer, at der så småt kommer flere og flere officielle programpunkter på den royale arbejdskalender igen efter en periode med aflyste opgaver på grund af coronakrisen.

På det seneste har der været et par opgaver sat på den officielle kongelige arbejdskalender – heriblandt kronprinsens besøg på et anlæg for produktion af ethanol til desinfektionsmidler samt Frederik og prins Christians besøg hos det danske esportshold Astralis.

Frederik møder op

Frederik deltager onsdag som protektor for State of Green i lanceringen af "Green Talks" i House of Green på Vesterbro i København, og han er ikke blot til stede via videolink, men møder altså op fysisk til begivenheden.

Respekt for retningslinjer

Ifølge arrangørerne respekterer man naturligvis myndighedernes retningslinjer vedrørende hygiejne og afstand.

"Green Talks” er en serie af webinarer, der udbydes af State of Green, som er et dansk, offentligt-privat partnerskab.

Fokus på udfordringer

Kronprins Frederik og de øvrige mødedeltagere vil sætte fokus på globale klima- og miljøudfordringer og forsøge at skabe relationer mellem danske og internationale aktører med afsæt i Danmarks erfaringer, visioner og løsninger inden for det grønne område.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb21-forsider-recovered.jpg

Læs mere om: