26. jul. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Kenneth efter Hjem til gården: Sådan friede jeg

Kenneth fra "Hjem til gården".
Kenneth fra "Hjem til gården".
Foto: Lotta Lemche / TV 2
Søndag aften måtte Kenneth tage afsked med "Hjem til gården", og som han lovede i programmet, tog han hjem og friede til sin kæreste.

Søndag aften sluttede ”Hjem til gården” for Kenneth Pedersen, men da han kom hjem til familien i Jylland, begyndte et nyt eventyr – han friede nemlig til sin kæreste, Mette.

Efter afskeden med de andre beboere tog Kenneth toget hjem, og da han nåede Hadsten station, var klokken blevet mange.

Han tog derfor ud i familiens kolonihavehus i stedet for at tage hjem. Der var dog låst, så han fandt en stige og kravlede ind ad et lille vindue, og så sov han der den første nat.

– Dagen efter gik jeg ind til Hadsten by og ind til guldsmeden, usoigneret og ubarberet som man er, efter sådan et ophold. Jeg fandt den ring, det skulle være, og så fandt jeg en taxa og tog hjem.

Kenneth romantiske frieri

Det var en almindelig hverdag, så hverken Mette eller nogen af deres tre sammenbragte børn var hjemme. Huset var derfor låst, men soveværelsesvinduet på første sal stod åbent, så for anden dag i træk måtte Kenneth finde en stige og kravle ind ad et vindue. Her blev han mødt af familiens hund, og ud på dagen kom hans svigermor hjem med børnene. Her var der masser af krammere, kys og glædestårer.

– Jeg havde min plan, så jeg skulle have gelejdet svigermor ud, inden Mette kom hjem og overbevist ungerne om, at vi skulle overraske hende. De gemte sig ovenpå, og så stod jeg klar, da hun åbnede døren ind til køkkenet. Hun blev vildt chokeret og glad, og det var et stort sammensurium af følelser. Jeg fik mit livs største krammer. Så kiggede jeg dybt i hendes blå øjne og gik ned på knæ og spurgte, om hun vil dele resten af livet med mig, fortæller Kenneth om sit frieri.

https://imgix.billedbladet.dk/frieri.jpg
Kenneth med sin forlovede, Mette.
Foto: Privat

Føltes forkert at være væk fra familien

Ideen til frieriet opstod for alvor inde på gården, hvor han oplevede, hvordan det var at være væk fra dem, han holder allermest af.

– Man ved først, hvad man har, når man er afskåret fra det. Jo længere vi kom ind i forløbet, jo mere forkert føltes det at være væk fra dem derhjemme. Så da jeg stod på kæmperpladsen, var jeg meget afklaret med det, forklarer Kenneth, som fik alt det ud af oplevelsen inde på gården, han drømte om.

Han og Mette skulle have holdt bryllup tidligere i år, men på grund af coronakrisen har de udskudt det, indtil det kan foregå på en forsvarlig måde.

Se alle deltagerne fra fjerde sæson af "Hjem til gården" i galleriet herunder.

GALLERI: Deltagerne fra Hjem til gården 2020

Læs mere om: