19. feb. 2021
Af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Derfor fortryder Cathrine sin exit

Jonas fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Jonas fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Martin Høien
Jonas fra "Kærlighed hvor kragerne vender" skulle egentlig have taget et valg mellem sine tre piger, men fordi Cathrine S måtte trække sig, blev det ikke sådan. Siden har Cathrine S været ærgerlig over, at hun forlod programmet.

Mathias og Jonas stod over for at skulle tage et svært valg i onsdagens afsnit af "Kærlighed hvor kragerne vender". De skulle vælge en pige hver fra.

Men allerede før deltagerne skulle til landsbyfest, fik Jonas at vide, at en af hans piger - Cathrine S - havde været nødt til at trække sig på grund af personlige årsager.

Efterfølgende har Cathrine Sørensen, 28, været ærgerlig over, at hun måtte forlade programmet, fortæller hun til Her og Nu.

Opkald til Jonas

Det er ikke meget, seerne får at vide om Cathrine Sørensen exit i programmet, andet end at det var på grund af sygdom i familien.

Hun fortæller selv, at der var flere ting, der var medvirkende til, at hun valgte at forlade programmet. Det var blandt andet også, fordi hun havde en søn derhjemme, som hun havde været væk fra i lang tid, og som hun savnede.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_anders_brohus_tv_2_cathrines_1.jpg
Katrine, Cathrine S og Camilla var på date med Jonas, før Cathrine S trak sig fra "Kærlighed hvor kragerne vender".
Foto: Anders Brohus/TV 2

Men forinden hun trak sig, fik hun lov til at ringe op til Jonas og forklare situationen.

Fortryder nu

Siden har hun tænkt meget på sit exit, som hun den dag i dag godt kan fortryde.

- Dengang jeg kom hjem, der kom jeg hurtigt ud af den boble, som man kommer i dernede. Men nu kan jeg godt fortryde, at jeg valgte at tage hjem. I starten var det rart at ånde ud, men lidt efter fortrød jeg, fortæller Cathrine S til Her og Nu.

Hun forklarer, at hun følte der var en kemi mellem hende og Jonas, som hun gerne ville have udforsket noget mere.

I "Kærlighed hvor kragerne vender" mangler Jonas og de øvrige tre nordvestjyder fortsat at vælge den pige, de skal på romantisk date med.

Læs mere om: