3. mar. 2021
Af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan var Jonas og Camillas første kys

Camilla Bering Lodberg og Jonas Larsen i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Camilla Bering Lodberg og Jonas Larsen i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/TV 2
Der var amoriner i luften på den romantiske date mellem Jonas og Camilla, der kyssede i løbet af daten.

Jonas Larsen stod foran sit sidste valg i onsdagens ”Kærlighed hvor kragerne vender”.

Han ender med at vælge Camilla Bering Lodberg, som så frem til at lære den gæve nordvestjyde endnu bedre at kende blandt andet på deres romantiske date.

Et svært valg

Da 25-årige Jonas stod over for sit valg, var han meget i tvivl.

- Det var svært at tage det sidste valg. Det er aldrig sjovt at skulle sige nej til én, især når det var to rigtigt søde piger. Det var bare, sådan det var. Men det var slet ikke let. Jeg tænkte godt nok meget længe over, hvem af dem jeg skulle vælge, men jeg kom frem til, at det var Camilla jeg havde set mest af, siger han til BILLED-BLADET.

Han følte, at Camilla, 26, var en smule mere åben, end han havde indtrykket af, at Katrine D havde været.

Beroliget på date

Selv om Camilla var i tvivl om, hvem Jonas ville vælge, skete der noget på den store fællesdate, som gjorde, at hun havde en god fornemmelse.

- Jeg var lettet. Særligt fordi jeg er et kæmpe konkurrencemenneske, hvilket man måske også ser undervejs i programmet, men også fordi jeg ville lære Jonas at kende. Under programmet lærer man jo overhovedet ikke hinanden at kende, og det ville jeg rigtigt gerne efterfølgende. Det havde jeg ikke rigtig mulighed for, hvis ikke han havde valgt mig, kan man sige, siger Camilla og fortsætter:

- Jeg havde haft det lidt på fornemmelsen. Han har beroliget mig lidt undervejs. Der var en situation ude på Østersdaten, hvor jeg faktisk var ved at tage hjem. Det var, fordi det var så intenst at være med i programmet. Det opsnappede han ret hurtigt. Han sagde, jeg skulle tage den med ro, fordi han ville ikke have, at jeg skulle tage hjem.

Kys på tv

Jonas og Camilla havde på den romantiske date deres første kys. Det skete for rullende kameraer, selv om det for dem begge var lidt underligt.

- Det var da godt. Det var da rigtig godt. Selvfølgelig havde jeg da lyst til det, for ellers havde jeg ikke gjort det. Så det klager jeg skam ikke over. Det er sgu mærkeligt. Det skal man godt nok vænne sig lidt til. Men igen man havde jo vænnet sig til, at det hele var lidt specielt og mærkeligt. I starten vidste jeg ikke helt om, jeg ville, men så havde jeg jo også valgt hende, og jeg synes, hun var en sød pige. Så jeg kyssede hende, fordi jeg havde lyst til, siger Jonas.

Læs mere om, hvad der ellers skete på den romantiske date mellem Jonas og Camilla i denne uges BILLED-BLADET, der udkommer torsdag.

Læs mere om: