Delikat og speciel menu: Se hvad Mary og børnene spiste i Tivoli
Under repremieren af juleballetten "Snedronningen" onsdag aften i Tivolis Koncertsal nød dronning Margrehte sammen med kronprinsesse Mary, prinsesse Isabella, prins Vincent, prinsesse Josephine og prins Felix samt flere repræsentanter fra Tivoli og samarbejdspartnere fra forestillingen dejlige vegetariske retter.
Således spadserede det kongelige selskab i pausen under den fortryllende forestilling hen til den Michelin-anbefalede grøntsagsrestaurant Gemyse for at spise og hygge sig lidt.
Lækre retter
Menuen, som dronningen og hendes familie fik serveret var følgende:
Wraps med kål og ristede sesam
Crustader (butterdej, red.) med fennikel og svampe
Falafler med saag (en sydasiatisk bladgrøntsagsret, red.)
Grønt og delikat
Restauranten har eget drivhus, hvor hovedfokus er at skabe vegetarretter af 100 % økologisk grønt dels fra egen have og dels fra Aarstiderne.
Menuen skifter efter årets gang og er inspireret af smage fra hele verden og kokkenes fantasi.