11. apr. 2023
Af Josephine Sjelhøj

Love is blind-Jackie tog på date inden hun brød sin forlovelse: Nu forklarer hun sig

Jackie fra "Love is blind". 
Jackie fra "Love is blind".
Foto: Netflix
Nu taler Jackie ud efter det dramatiske ”Love is blind”-afsnit.

Der var drama til den helt store guldmedalje, da Jackie fra ”Love is blind” droppede sin brudekjoleshopping til fordel for at tage på date med en anden mand end sin forlovede, Marshall.

Seerne kunne følge med, da hun mødtes med sin tidligere flamme, Josh, på en café, mens Marshall fik overbragt den triste nyhed af en af de andre deltagere.

Det var først senere, at de to realitydeltagere brød deres forlovelse.

Marshall og Jackie få dage inden deres forlovelse blev brudt. 
Marshall og Jackie få dage inden deres forlovelse blev brudt.
Foto: Netflix

Men angiveligt er alt ikke, som det ser ud til.

Det fortæller Jackie til det amerikanske medie EW.

Ifølge realitydeltageren er afsnittet nemlig klippet forkert. Hun påstår, at hun først mødtes med Josh efter forlovelsen med Marshall, var brudt.

- Daten foregik på en helt anden dag. Da han (Marshall) var ved at prøve sit jakkesæt, var jeg faktisk derhjemme og ventede på, at han skulle komme tilbage, så jeg kunne slå op med ham. Og da jeg var på date med Josh, havde jeg allerede haft den samtale med Marshall. Vi havde allerede slået op, fortæller Jackie.

Jackie og Josh på date i "Love is blind". 
Jackie og Josh på date i "Love is blind".
Foto: Netflix

Jackie og Marshall kommer dermed ikke til at stå ved alteret, når ”Love is blind”-bryllupperne afholdes i det sidste afsnit, som er tilgængeligt på Netflix fredag den 14. april.

Den efterfølgende genforening bliver i år sendt direkte på streamingtjenesten. Det kan du læse meget mere om i artiklen herunder:

Læs mere om: