14. apr. 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Bliss fra Love is blind fortæller om sit svar til Zack: Vi havde aftalt det på forhånd

Bliss og Zack fra "Love is blind". 
Bliss og Zack fra "Love is blind".
Foto: Netflix
Selvom Zack og Bliss ikke startede med at være forlovede, så endte det godt for parret.

Da ”Love is Blind ”-deltageren Zack skulle beslutte sig for, hvem han ville forloves med, valgte han Irina. Det viste sig dog hurtigt, at han skulle have valgt Bliss.

Så han kastede efter en uges forlovelse håndklædet i ringen med Irina, og søgte om tilgivelse hos Bliss. En tilgivelse, han fik.

De to indledte nu 14 intense forlovelses-dage, inden de til sidst skulle træffe beslutningen foran altret: Skulle de konvertere forlovelsen til et ægteskab?

For seerne var ja’et fra Zack måske indlysende, men Bliss' svar var der mere tvivl om. For 14- dages forlovelse er ikke meget.

Til stor lettelse for alle gæsterne, endte det dog med et ja fra Bliss. Og nu fortæller hun til det amerikanske medie People, at de faktisk havde aftalt på forhånd, hvad der skulle siges ved altret.

- Vi havde aftalt og talt om at sige ja. Jeg ønskede, at der skulle være plads til at vi kunne sige nej, hvis det var det, vi havde lyst til. Jeg ville være sikker på, at vi begge havde den mulighed, fordi ingen skal ende i en situation, hvor de bliver tvunget til noget, men vi vidste, at vi ville sige ja, fortæller hun.

I alt endte tre par med at blive gift. Om de stadig er sammen i dag, får man svaret på i den store reunion, der vises live på Netflix natten til mandag den 17. april klokken 02.00.

Læs mere om: