20. maj. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Grev Nikolai deler skønt billede fra lillebrors konfirmation – og sender sød hilsen

Grev Nikolai
Grev Nikolai
Foto: Jesper Sunesen
Efter grev Henriks konfirmation i torsdags har hans storebror grev Nikolai delt et kærligt familiebillede fra den store dag.

Torsdag den 18. maj var en helt speciel dag i den kongelige familie, for her blev grev Henrik konfirmeret.

Det foregik fra den danske kirke i Paris, og han var omgivet af sin dejlige familie.

Gennem de sidste knap fire år har den 14-årige greve boet i den franske hovedstad med sine forældre, prins Joachim og prinsesse Marie, samt lillesøster, komtesse Athena, men han har også et helt særligt forhold til sine to storebrødre, grev Nikolai og grev Felix, selv om de bor godt 1000 kilometer væk i Danmark.

Kærligheden mellem de fire søskende var tydelig at se og mærke på konfirmationsdagen, og efterfølgende gav grev Nikolai også udtryk for, at han nød at være sammen med familien.

- Vi er selvfølgelig meget stolte af ham. Nu har vi jo selv været igennem det, så vi ved, hvad det kræver, fortalte grev Nikolai efter konfirmationen til blandt andre BILLED-BLADET.

At den 18. maj var en helt særlig dag kommer også til udtryk på hans Instagram-profil, hvor grev Nikolai har delt et skønt billede af hele familien samlet i Frederikskirken, hvorfra grev Henrik blev konfirmeret.

”Family” skriver grev Nikolai til billedet efterfulgt af et rødt hjerte.

Læs mere om: