22. maj. 2023
Af Caroline Andersen

Nu er han nr. 6 i verden: Her er 6 private ting, du (måske) ikke vidste om Holger Rune

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Lars H. Laursen
Holger Rune trak i går mange overskrifter, da han sikrede sig en sjette plads på verdensranglisten i tennis. Men hvem er Holger Rune, når han ikke vinder det ene point efter det andet på tennisbanen?

Holger Rune, der i går tabte til russiske Daniil Medvedev i finalen ved ATP 1000-turneringen Italian Open, er nu rykket op på sjettepladsen over de bedste tennisspillere i verden.

Hvis du også gerne vil blive klogere på, hvem Holger Rune er når han ikke bruger tiden på tennisbanen, så kan du læse med nedenunder, hvor vi gennemgår seks private ting, du (måske) ikke vidste om hele Danmarks tennisstjerne, Holger Rune.

1. Bor i Monaco

Det er ikke længe siden, at Holger Rune forlod det trygge liv i Danmark og flyttede til sydens sol, nærmere bestemt Monaco, for at blive endnu bedre til tennis. Det er nemlig lidt under et år siden, at Holger Rune valgte at købe en lejlighed i Monaco, der er et sandt slaraffenland for tennisspillere.

2. Lejlighed i Nordhavn i Kbh

En lejlighed i Monaco er selvfølgelig ikke nok, hvis Holger Rune nu lægger vejen forbi Danmark. I starten af året valgte Holger Rune nemlig at investere i en lejlighed i København. Her købte han en lejlighed i Nordhavn på 105 kvadratmeter til 6,95 millioner kroner.

3. Sommerhus i Nordsjælland

Når Holger Rune ikke er at finde i Monaco eller København, så kan det være, at han tilbringer tiden i Nordsjælland. Holger Rune har nemlig købt et sommerhus i Vejby på 58 kvadratmeter, der ligger kun 100 meter fra stranden. Prisen for sommerhuset lød på 2.950.000 kroner, da det blev købt af Holger Rune tilbage i marts 2022.

4. Storesøster er model

Holger Runes storesøster, Alma Rune, har ligesom sin lillebror, også en flot karriere bag sig. Hun er nemlig model for modelbureauet Scoop Models, hvor hun blandt andet har været model for det danske mærke Dea Kudibal op til flere gange. Alma Rune dukker også ofte op til sin lillebrors kampe, hvor hun viser sin støtte.

5. Mor er manager

Holger Runes mor, Aneke Rune, har sat sit firma og direktørjob på standby for at følge og støtte Holger Runes tenniskarriere, der i øjeblikket bevæger sig med lynets hast. Aneke Rune har en virksomhed, hvor hun leverer drikkevandskølere til både private og til virksomheder, men i dag rejser hun verden rundt med sin søn, som hun er manager for, mens datteren Alma er ansat i firmaet hjemme i Danmark.

6. Kongelige fans

Holger Rune har spillet i samme danske tennisklub som prins Christian og prinsesse Isabella, og da klubben fejrede Holger, da han havde vundet juniorernes French Open i ´2019, blev Holger hyldet af det kongelige søskendepar samt deres far, kronprins Frederik.

Læs mere om: