25. maj. 2023
Af Caroline Andersen

Derfor kom Christel Pixi og sønnen for sent på den røde løber

christel pixi
Christel Pixi.
Foto: Dan Mariegaard
Det stiveste puds var fundet frem, da dessertdronningen Christel Pixi og sønnen skulle en tur på den røde løber.

I går var der gallapremiere på genindspilningen af "Den lille havfrue", hvor der var én af de inviterede gæster, der havde forberedt sig lidt ekstra.

Tv-kokken Christel Pixi havde i dagens anledning taget sin søn, Benny, med på den røde løber – og op til premieren havde forberedelserne tilsyneladende været mange for sønnen.

– I flere dage har Benny planlagt hans gallaoutfit. Han ville gerne se ud som en rigtig gentleman, sagde han. Og så ville han gerne have Jens Kristian Klitgaards parfume på, der dufter af gran, og have voks i håret, skriver Christel Pixi på sin Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere.

Men før den store premiere skulle mor og søn ud og have fyldt maven – og det var netop middagen inden premieren, der gjorde, at det umage gallapar kom for sent.

– Vi kom for sent til den røde løber, fordi vi blev nødt til at få dessert. Hvis der er en undskyldning, der er godtaget, så er det den, fortsætter Christel Pixi i opslaget, hvor hun tilføjer, at Benny efterfølgende fortalte, at det var den bedste aften i hans liv.

Du kan se det søde billede af mor og søn nedenunder.

christel pixi
Christel Pixi og sønnen Benny.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: