31. maj. 2023
Af Catja Klarskov

Det ser du ikke på tv: Bachelorette-Frederik trodsede produktionen

Frederik Fabricius 
Frederik Fabricius
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I gårsdagens afsnit af ”Bachelorette” blev Frederik sendt hjem, efter en fælles gruppedate med Julie og Mette.

I gårsdagens afsnit af TV 2-programmet ”Bachelorette” blev Frederik Fabricius sendt hjem, da hverken Mette Sommer eller Julie Kriegler så en romantisk fremtid med den 33-årige bejler.

Hvad man dog ikke ser i fjernsynet er, at Frederik forud for daten trodsede produktionens anvisninger. Det afslører han i et interview med HER&NU.

I afsnittet havde Mette og Julie inviteret fem fyre, som de endnu manglede at se mere fra, med på en gruppedate. Her skulle fyrene formå at kokkerere lækker mexicansk mad, mens de samtidig charmerede og imponerede de to bachelorettes.

Forud for daten havde fyrene fået besked på, at de skulle pakke og medbringe deres kuffert, da det langt fra var givet, at de alle fem vendte retur til villaen.

Den besked valgte Frederik dog at se stort på.

– Jeg var jo så overbevist om, at de fakede det, så jeg pakkede ikke mine ting. Jeg var sådan: ”Jeg pakker sgu det mest nødvendige, det kan være, jeg skal på et eller andet hotel i nogle timer, fortæller Frederik Fabricius i interviewet.

Valget resulterede i, at Frederik i første omgang hverken fik sine toiletsager, sit pas eller hævekort med sig fra villaen.

De fem fyre på fælles gruppedate med Mette Sommer og Julie Kriegler i afsnit fire af "Bachelorette". 
De fem fyre på fælles gruppedate med Mette Sommer og Julie Kriegler i afsnit fire af "Bachelorette".
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Der er foreløbig blevet sendt fire afsnit af TV 2s nye kærlighedsprogram, og allerede nu har de to kvinder sagt farvel til to ud af de seksten bejlere.

Til BILLED-BLADET har både Julie Kriegler og Mette Sommer desuden givet udtryk for, at de ved første øjekast var skuffede over udvalget af mænd.

Hvorvidt kvindernes førstehåndsindtryk ændrer sig, når de lærer de mange bejlere bedre at kende, må tiden vise.

Du kan se ”Bachelorette” hver tirsdag, onsdag og torsdag klokken 19:45 på TV 2 Echo og TV 2 Play.

Du kan læse hele artiklen her.

Læs mere om: