31. maj. 2023
Af Julie Nolsöe

Bodil Jørgensen afslører: Her skal hun og manden bo, når datteren flytter hjemmefra

Bodil Jørgensen.
Bodil Jørgensen.
Foto: Dan Mariegaard
Den populære skuespiller og hendes mand har allerede helt klare planer for, hvad der skal ske, når deres yngste datter har forladt reden

Mange oplever nok, at livet er inddelt i faser.

Her er "barndom", "ungdom" og "alderdom" velsagtens de mest velkendte kasser, vi som mennesker og samfund inddeler livet i.

Men midt imellem ungdom og alderdom ligger en lang fase som blot "voksen", som for mange også indebærer ægteskab og børn.

Den fase befinder den 62-årige skuespiller Bodil Jørgensen sig i netop nu.

Sammen med sin mand, Morten Søborg, og deres fælles datter, Rigmor på 15 år, bor de i et rækkehus i Brede nær Kongens Lyngby - et område, som Bodil Jørgensen beskriver overfor "Alt for damerne" som et godt sted at vokse op som barn.

Udover datteren Rigmor har Bodil Jørgensen to sønner fra et tidligere forhold. De er begge flyttet hjemmefra.

Et nyt kapitel venter

Tilbage i 2020 kunne Bodil Jørgensen, der blandt andet er kendt for sin rolle i "Badehotellet", afsløre, at hun og manden havde købt et sommerhus.

Huset, som er et gammelt fiskerhus og tidligere var beboet af en dame på 94 år, ligger på Røsnæs, omkring en times kørsel fra familiens hus i Brede.

Siden købet af det gamle hus i 2020 har familien brugt det som et skønt fristed, men nu afslører skuespilleren overfor "Alt for damerne", at huset får en endnu større rolle i deres liv i fremtiden.

Når datteren Rigmor er flyttet hjemmefra, vil hun og manden nemlig bo i huset på fuld tid - og det er noget, Bodil Jørgensen ser frem til, også selvom planerne ligger et stykke ude i fremtiden:

- Rækkehuset og området her har været perfekt til et børneliv. Rigmor har kunnet gå til synkronsvømning og cykle til og fra alt. Men på den anden side af alt det venter der et nyt liv. Jeg forestiller mig de gode samlende søndage. Og et liv med flere gåture, dvælen og fabuleren. Med mere langsommelighed. Det passer det lille hus i Røsnæs perfekt til, siger Bodil Jørgensen til "Alt for damerne".

Læs mere om: