12. jun. 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Dulfi Al-Jabouri er ikke i tvivl: Det kommer til at vokse i fremtiden

Dulfi Al-Jabouri
Dulfi Al-Jabouri.
Foto: Søren Jul Lamberth
I Nepals lette luftlag begynder der at ske noget med venskaberne i ”The Journey”-gruppen.

Inden de tog afsted, havde de begrænset kendskab til hinanden.

Men Christiane Schaumburg-Müller, Anders Lund Madsen, Stig Tøfting, Josephine Højbjerg, Søs Egelind og Dulfi Al-Jabouris venskab er efter 10 dage på deres pilgrimsrejse ved at finde hinanden godt og grundigt.

En uges tid inde i projektet satte Søs Egelind gang i et lille tiltag: ”dagens pletskud”, hvor en tændstikæske agerer en form for ”fidusbamse”. En lille anerkendelse fra en kammerat til en anden.

Og da æsken skal videre fra Stig til den næste ejermand, er det store ord, der følger med fra den tidligere fodboldspiller.

Han holder nemlig en tale til Dulfi, som skal modtage den lille tændstikæske. I talen kalder Stig sin nye kammerat for både brandmester, sikkerhedschef, madanmelder og andre fine ord. Og så fortæller han Dulfi, at han uvurdering for deres lille familie.

- Det var virkelig rørende, og man kunne godt mærke, at han havde gjort sig umage. Man kunne i hvert fald mærke, at det var noget, han havde ligget inde med længe. Og det gjorde mig helt vildt rørt, lyder det fra Dulfi Al-Jabouri efter han har modtaget ”dagens pletskud”.

Og der er noget der tyder på, at det er et sandt venskab, der er begyndt at blomstre mellem skuespilleren og den tidligere fodboldspiller.

Det giver de begge to i hvert fald stærkt udtryk for. Og Dulfi er da heller ikke i tvivl om, at det nok skal udvikle sig endnu mere, når de to kommer tilbage på dansk jord.

- Det bliver helt sikkert et venskab, der vil blomstre i fremtiden. Vi er ikke færdige her, fortæller Dulfi Al-Jabouri i Viaplay-programmet ”The Journey”, der kan ses hver mandag på TV3 eller på Viaplay.

Læs mere om: