30. jun. 2023
Af Luise Marie Bekker

Det ser du ikke i Bachelorette: Derfor blev Mette og Julie særligt tætte under torsdagens program

Mette og Julie fra "Bachelorette".
Mette og Julie fra "Bachelorette".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Der skete noget højst uventet midt under torsdagens roseceremoni.

Under torsdagens sandhedsmiddag i ”Bachelorette” får Kasper afsløret, at han ikke kun er med i programmet for at finde kærligheden – han er også på ferie med sin bror.

Han graver sig dybere og dybere ned, og Julie føler sig dybt provokeret.

Mette bakker Julie op ved at spørge, om der er overhovedet er nogen af mændene, der er med i programmet for at finde kærligheden.

Ved roseceremonien er Kasper godt klar over, at han nok ikke kommer derfra med en rose, og han vælger selv at trække sig fra programmet.

Girl Power-følelse

Og så sker der noget lige efter, som seerne ikke ser.

Mette fortæller:

– Lige efter, Kasper siger sine ord, begynder det at styrtregne. Vi bliver kastet ned på vores værelser igen, hvor make up-artisten og nogle fra produktionen samt Petra sidder. Så vi sidder bare og hygger. Og Julie og jeg sidder begge med en følelse af, at vi har hinandens rygge.

– Da vi er færdige, taler Julie og jeg sammen om, at vi står med en girl power-følelse. At det er fedt, vi bakker hinanden op. Der er sådan en: ”Who run the world”-stemning over det, da vi er færdige. Vi fik lov at være sammen med hinanden og andre fra produktionen, og vi har det bare så hyggeligt. Julie og jeg fik løsnet nogle ting, og vi kom meget tættere på hinanden …

Læs mere om: