4. jul. 2023
Af Catja Klarskov

Det ser du ikke i Bachelorette: Denne opdagelse overraskede Julie mest

Julie Kriegler 
Julie Kriegler
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Når man er hovedperson i ”Bachelorette”, oplever man både gode grin og glamour, men der er også en bagside af medaljen. Nu afslører Julie, hvad der overraskede hende mest ved at medvirke.

Når man som Julie er en af hovedpersonerne i TV 2-programmet ”Bachelorette”, oplever man både gode grin og glamour, men der er bestemt også en bagside af medaljen.

Nu løfter Julie sløret for, hvad der overraskede hende mest ved at medvirke i programmet.

For selv om det hjemme i fjernsynsstuerne ligner, at de to kvinder inviterer bejlerne på den ene romantiske date efter den anden, og rammerne ofte lægger op til, at der skal opstå amoriner i luften, så er virkeligheden ofte lidt akavet.

– Omgivelserne er jo romantiske, men når man kigger på alt det, der foregår bag kameraerne, så er det jo ikke superromantisk, når der eksempelvis står en lydmand og hænger ind over dig, mens du kysser i poolen, fortæller Julie til BILLED-BLADET med reference til aftenens afsnit, hvor hun og Rasmus kysser hinanden.

Erkendelsen kom bag på Julie, der ikke havde regnet med, at hun ville have så svært ved at finde sig til rette med kys og intimitet med publikum på.

– Jeg tænkte inden, at det ville jeg ikke have noget imod. Jeg troede, at jeg ville have det fint med at kysse med nogen, uanset hvor det foregik. Men jeg kunne hurtigt mærke, at jeg ikke syntes, at det var det fedeste, og det gik faktisk op for mig, at jeg synes, at et kys er mere privat og intimt, end man har mulighed for at gøre det til dernede, forklarer hun.

Du kan se ”Bachelorette” hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo og på TV 2 Play.

Læs mere om: