13. jul. 2023
Af Catja Klarskov

Efter Bachelorette-exit: Sådan er Julie og Rasmus’ forhold i dag

Julie og Rasmus. 
Julie og Rasmus.
Foto: TV 2
Aftenens afsnit bød på et overraskende farvel til Rasmus, da Julie ikke tilbød ham en rose. Sådan er deres forhold i dag.

Aftenens afsnit af TV 2-programmet ”Bachelorette” bød på et overraskende farvel til Rasmus, da Julie valgte at tilbyde rosen til Jonas.

Det var de færreste – inklusive Rasmus – der havde spået, at aftenens roseceremoni ville falde ud til Jonas’ fordel. Ikke desto mindre valgte Julie at tilbyde aftenens sidste rose til Jonas, og Rasmus måtte derfor rejse skuffet tilbage til Danmark.

I dag har både bejlere og bachelorettes efterhånden været retur i det kolde nord i et halvt år, og Julie løfter nu sløret for, hvordan deres forhold er i dag.

– Der var overhovedet ikke noget, da vi kom hjem. Der var god stemning, og det var dejligt. Jeg hænger jo også ud med ham hjemme i Danmark. Det er dejligt, og han er blevet en af mine gode venner, fortæller Julie til BILLED-BLADET.

Julie begyndte med tiden at forstå, at de følelser, hun havde for Rasmus, kun var venskabelige, og af samme grund valgte hun at udforske relationen med Jonas fremfor ham.

– På et tidspunkt, jeg elsker jo Rasmus, men der går det op for mig, at det kun er venskabeligt fra min side af. Det var også derfor, jeg fik det så skidt under roseceremonien. Jeg vidste, at jeg skulle gøre Rasmus ked af det, og samtidig vidste jeg også, at han 100 % regnede med, at jeg ville vælge ham. Jeg følte nærmest, at jeg skulle besvime. Jeg havde det virkelig dårligt, forklarer hun.

Der var dog ingen sure miner, da de kom retur til Danmark, og på trods af stor geografisk afstand, så har de to i dag udviklet et godt venskab.

Du kan se ”Bachelorette” hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo og på TV 2 Play.

Læs mere om: