25. jul. 2023
Af Catja Klarskov

Bachelorette-Mette fandt ikke kærligheden i Mexico: Her er hendes nye kæreste

Mette Sommer. 
Mette Sommer.
Foto: Hanne Juul
Mette Sommer datede seksten mænd i ”Bachelorette”, blot for at ende tilbage i de samme, trygge arme, hun var flygtet fra et år tidligere. Her er hendes kæreste.

I vintermånederne 2023 datede Mette Sommer sektens mænd, da optagelserne til TV 2-programmet ”Bachelorette” fandt sted i Mexico

I sidste uge blev det langt om længe afsløret, at hun gav sin sidste rose til bejleren Boris, men i aftenens ærlige opfølgningsafsnit kunne parret afsløre, at de to ikke fik forholdet til at fungere hjemme i hverdagens vante rammer.

Det betyder dog langt fra, at der ikke er kærlighed i Mettes liv.

Efter sin hjemkomst til Danmark fandt Mette nemlig kærligheden i sin gamle flamme Kristian Kjær Lindegaard.

BB SOLO BB SOLOOPGAVE: Interview med Mette Sommer + ny kæresteJOURNALIST: Catja KlarskovFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20230714
Mette, 34, og Kristian, 36, arbejder til daglig sammen på en skole for børn med diagnoser. De har kendt hinanden det meste af livet, men først i voksenlivet slog det for alvor gnister mellem dem.
Foto: Hanne Juul

Parret har en kompliceret forhistorie, og faktisk var det hjertesorgen over et forlist forhold til Kristian, der i starten af 2022 drev Mette til at træffe en drastisk beslutning og flyve til Caribien for dengang at medvirke i sæson 2 af ”Bachelor”.

– Vi arbejder sammen, så jeg havde brug for at komme væk. Jeg gjorde det forbi den 1. januar og den 22. januar sad jeg i et fly på vej til Caribien, fortæller Mette til BILLED-BLADET.

Kærlighed for livet

Mette fandt ikke kærligheden på tv, selv om hun gav datingeventyr for rullende kameraer hele to chancer, først i "Bachelor" og sidenhen i "Bachelorette".

Tilbage i Danmark fandt hun dog hurtigt tilbage i de arme, hvor hun havde hørt til helt fra start.

– Kristian har altid været ’the one that got away’, men jeg håbede, at bare én af mændene kunne fjerne den følelse. Da jeg så dem komme gående op af den røde løber, der ledte jeg efter ham, der mindede mig om Kristian. Udstråling. Højde. Det hele. I dag kan jeg se, at han hele tiden rumsterede i mit baghoved, forklarer Mette, hvorefter hun uddyber.

– Boris og jeg forsøgte at finde en fælles melodi, men det kunne ikke lade sig gøre. Vi er to vidt forskellige mennesker med vidt forskellige drømme og interesser. Det havde ikke noget med Kristian at gøre, og så alligevel lidt. Det havde været så nemt og dejligt med ham, og det var så udfordrende med Boris, forklarer hun om beslutningen.

Forholdet mellem Boris og Mette holdt i knap halvanden måned, mens Mette og Kristian har kaldt sig kærester siden april.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-07-21/mette-sommer-kysser.jpg
Mette og Kristian er ikke i tvivl om, at selv om de har haft op- og nedture i deres forhold, så er de helt rigtige for hinanden.
Foto: Hanne Juul

Selv om parret har en forhistorie, der har budt flere store svigt, så er de i dag helt sikre på hinanden.

– Vi har været så meget igennem, både fede ting og kæmpe nedture. Det har gjort vores forhold stærkt. Jeg føler, at det er for resten af livet, siger Kristian, hvorefter Mette supplerer:

– Jeg behøver ikke engang tænke over det. Det føles fuldstændig rigtigt.

Du kan læse hele Mette og Kristians kærlighedshistorie i BILLED-BLADET nummer 30, der er på gaden torsdag den 27. juli.

Læs mere om: