27. jul. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Nu er det meldt ud: Derfor tager kronprins Frederik over lige efter sommerferien

Kronprins Frederik, dronning Margrethe og prins Joachim
Kronprins Frederik, dronning Margrethe og prins Joachim
Foto: Hanne Juul
For kronprins Frederik har sommerferien budt på afslapning og familiehygge til den helt store guldmedalje. Snart er ferien slut, og så får kronprinsen nok at se til. Det kan man se på den royale hjemmeside.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har sammen med deres børn nydt en lang sommerferie, som de stadig har et par uger tilbage af.

Også dronning Margrethe hygger sig i sommerferien, og lige nu er Majestæten med prinsesse Benedikte på Graasten Slot i Sønderjylland.

Der er nu et par uger tilbage af kronprinsfamiliens sommerferie, og snart skal børnene retur i skole, og kronprinsparret tager fat på de officielle opgaver.

Nyt fra kongehuset om kronprins Frederik

I dag er der blevet sendt nyt ud fra kongehuset om den kongelige families officielle opgaver.

På kongehusets hjemmeside fremgår det, at kronprins Frederik er regent og altså styrmand i kongehuset fra den 10. august til den 24. august.

Årsagen er, at dronning Margrethe er i udlandet.

Hvor dronningen skal tilbringe de to uger i august, kan du læse om i artiklen nedenfor.

Kronprins Frederik skal også på officiel opgave den 9. august, når han deltager i ”Crossing the Interdisciplinary Boundaries of Physics’ Scientific Part” hos Novo Nordisk Fonden i Hellerup.

Også for prins Joachim er der nok at se til lige nu.

Han er ved at forberede sig til sin jobstart i USA den 1. september, hvor han tager hul på opgaven som Forsvarsindustriattaché i Washington D.C.

Læs mere om: