26. sep. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Christina fra Landmand søger kærlighed: Afslører stor privat nyhed

Niels Erik og Christina. 
Niels Erik og Christina.
Foto: Anders Brohus/TV 2
Christina fandt ikke sammen med Niels Erik i "Landmand søger kærlighed", men det til trods er bejleren ikke længere single.

Der har været masser af romantik i luften mellem Niels Erik og Christina i ”Landmand søger kærlighed”, og seerne havde regnet med, at man tirsdag aften skulle se dem på romantisk weekend sammen.

Men sådan gik det ikke, for i mellemtiden havde de to fundet ud af, at de havde forskellige ønsker til fremtiden i forhold til at bo sammen, og det fik Niels Erik til at trække stikket – til Christinas store overraskelse.

Det blev derfor ikke til et forhold mellem hende og landmanden, men der er alligevel dårligt nyt til de mandlige seere, der måtte have fået et godt indtryk af Christina, for bejleren har på egen hånd fundet sig en mand.

- Min veninde er lige flyttet ind 500 meter ved siden af mig i et nybyggerkvarter. Hun skulle møde sine naboer, så vi tog et glas vin i hånden og gik rundt og spurgte, om nogen ville drikke med. Og det ville Mark. Vi kom ind og drak vin, og så begyndte vi at skrive sammen efterfølgende, fortæller Christina, der således bor bare 500 meter fra sin nye kæreste.

Han har to døtre på 10 og syv år, mens Christina har en søn på 10 år.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-09-21/379554325_326859113186658_132976486015110409_n.jpg
Christina med sønnen Alexander og kæresten Mark.
Foto: Privat

De har nu været sammen i et par måneder, og samtidig har tusindvis af seere kunnet følge hende date en anden på tv. Mark er dog ikke en af dem, der har fulgt med i ”Landmand søger kærlighed”.

- Han har ikke set det, og han anede heller ikke, at jeg havde været med. På den første date måtte jeg sige, at vi godt kunne tage ud, men at det altså var nødt til at være på venskabelig vis. Det var lidt skørt, fortæller Christina om starten på forholdet, hvor det har været hemmeligt, hvorvidt hun og Niels Erik fandt kærligheden sammen.

I samme periode er der mange andre, som har fået et godt øje til Christina.

- Mange har skrevet, lad mig sige det sådan. Der har været mange bejlere, og de føler, de kender mig eller har en forventning om, hvem jer er. Det har været rart at lære hinanden at kende, uden der er en forhistorie, fortæller Christina om Mark.

For nu bor Mark og hun hver for sig, men hun håber, at de med tiden skal flytte sammen.

Læs mere om: