28. sep. 2023
Af Catja Klarskov

Gift ved første blik-Sara om konflikten i Dyrehaven: Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere

Sara og Rasmus i "Gift ved første blik".
Sara og Rasmus i "Gift ved første blik".
Foto: Brian Lichtenstein/Snowman Productions
I aftenens afsnit af ”Gift ved første blik” har Sara og Rasmus deres første konflikt for rullende kameraer. Nu afslører Sara, at det var en bestemt kommentar, der gjorde, at hun ikke kunne holde sig tilbage længere.

Der opstod hurtigt sød musik mellem ”Gift ved første blik”-parret Sara og Rasmus, der indtil i aftenens afsnit har været rimelig forskånede for de store konflikter.

Det stoppede dog brat i aftenens afsnit af kærlighedseksperimentet på DR, hvor parret har deres første store konflikt for rullende kameraer.

Konflikten, seerne ser udspille sig i Dyrehaven, handler om, hvorvidt spillefilmen ”Den lille havfrue” er god eller dårlig smag, men kontroversen eskalerer og når hurtigt til nye højder.

Sara forstår, hvis seerne sidder en smule uforstående tilbage, men den hurtigt eskalerende konflikt har rod i helt andre problematikker i parrets relation.

– Det er hårdheden, der er problemet, og den kommer også af andre samtaler, vi har haft. Vi har svært ved at være uenige, fordi Rasmus synes, at det er træls, at vi ikke bare kan uenige. Jeg synes, det er svært, fordi han er så hård, når vi er uenige. Der er ikke nogen varme og forståelse, forklarer Sara til BILLED-BLADET, hvorefter hun sætter flere ord på konflikten, og særligt den ene bemærkning der gjorde det umuligt for hende at holde sig tilbage længere.

– Rasmus siger, at det (red. ”Den lille havfrue”) er en film for masserne og: ”Masserne er dumme”. Det, synes jeg, er decideret grimt sagt. Jeg har ikke tidligere sagt fra, og det er også derfor, vi har diskussionen. De andre gange er jeg bare blevet stille, men her kunne jeg ikke holde min uenighed tilbage længere, fordi jeg ikke syntes, det var okay, forklarer hun om episoden.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-09-28/rasmus-og-sara-dyrehaven.jpg
Rasmus og Sara i Dyrehaven.
Foto: Snowman Production

Rasmus anerkender da også, at han kan være hård og nøgtern, når han diskuterer.

– Det kan jeg godt forstå. Jeg har en dum ting med at prøve at være meget nøgtern i mine diskussioner. Jeg siger ikke til folk, at de er dumme, men jeg kan godt være hård i mine udtalelser. Jeg siger ting, der er håndfaste og konkrete, og det kan godt få den anden til at føle sig dum, hvis ikke vi er enige, forklarer Rasmus, hvorefter han fortsætter:

– Når jeg diskuterer, så er jeg ikke personlig, men det kan være svært at vide, om det bliver opfattet personligt. Det handler ikke om, at jeg synes, Sara er dum, men det er svært, når man er i det, og man føler, at man får lagt ord i munden, uddyber han.

Rasmus og Sara er dog enige om, at konflikten i Dyrehaven desværre er retvisende for, hvordan de kommunikerer og diskuterer, når de er uenige.

Du kan følge parrets rejse i kærlighedseksperimentet ”Gift ved første blik”, der bliver sendt hver torsdag klokken 20:00 på DR og på DRTV.

Læs mere om: